Inspiratiebank

Onderstaand kunt u digitaal de documentatie van ons leveringsprogramma downloaden:

RAGNI SAS
RAGNI SAS is een onderdeel van DBL Verlichting. RAGNI SAS is gespecialiseerd in het verlichten van de openbare ruimte in de breedste zin van het woord. RAGNI SAS ontwerpt en produceert zelf verlichtingsarmaturen, uithouders voor armaturen en lichtmasten. Hierdoor ontstaan er unieke en originele combinaties van armatuur, uithouder en lichtmast en een groot assortiment van mogelijkheden. Zowel functioneel als decoratief.

Documentatie RAGNI SAS (WinRAR ZIP-archief - 80,0 MB)

Rechlaternen GmbH
Rechlaternen GmbH is een fabrikant van decoratieve en technische buitenverlichting en een onderdeel van DBL Verlichting. Naast een ruim assortiment van klassieke, functionele en decoratieve armaturen is het renoveren van klassieke koperen en/ of gietijzeren armaturen één van de specialisaties van Rechlaternen GmbH. Rechlaternen GmbH ontwerpt en produceert daarnaast armaturen op maat en naar specifieke wens van de klant. Het op maat maken van complete ombouwsets die toegepast kunnen worden in bestaande armaturen is een andere specialisatie. Rechlaternen GmbH kijkt terug op een geschiedenis van meer dan 100 jaar!

Documentatie Rechlaternen GmbH (WinRAR ZIP-archief - 29,4 MB)

Veelite Lighting
Veelite Lighting is een onderdeel van DBL Verlichting en gespecialiseerd in het verlichting van parkeerplaatsen en terreinen.

Documentatie Veelite Lighting (pdf - 43,3 MB)