Diensten

Lichttechnisch advies openbare verlichting
Onze lichttechnisch adviseurs openbare verlichting adviseren en helpen u graag en geheel vrijblijvend bij de realisatie van uw verlichtingsproject. Of u nu een stadscentra, woonwijk, parkeerplaats of terrein verlicht wilt hebben wij laten u graag de mogelijkheden van ons uitgebreide leveringsprogramma zien en geven u een lichttechnisch advies waar u wat aan heeft. Onze medewerkers reageren snel en adequaat op uw aanvraag per mail. Uiteraard komen we ook graag persoonlijk bij u langs. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Lichtplan en lichtberekening openbare verlichting
Op basis van een plattegrond van het te verlichten gebied maken wij geheel vrijblijvend voor u een lichtplan op maat. Uw wensen en eisen worden hierbij meegenomen alsmede alle overige relevante omstandigheden die van invloed zijn. Met behulp van ons lichtberekeningsprogramma komen we uiteindelijk tot een effectief en efficiënt lichtplan en de voor uw situatie meest optimale lichtoplossing. U krijgt het lichtplan en lichtberekening openbare verlichting overzichtelijk en digitaal beschikbaar.

Richtlijnen voor goede openbare verlichting
Onze lichttechnisch adviseurs openbare verlichting houden bij het maken van uw lichtplan en lichtberekening rekening met de Aanbevelingen voor Openbare Verlichting zoals opgesteld door de NSVV Commissie Openbare Verlichting en het PKVW-Politiekeurmerk Veilig Wonen.

2D en 3D simulatie openbare verlichting
Van uw verlichtingsproject kunnen we een 2D en 3D simulatie maken zodat u een goed ruimtelijk inzicht heeft van het uiteindelijke resultaat. Daarnaast kunnen wij van onze producten en combinaties daarvan (bv. verlichtingsarmatuur + decoratieve uithouder + decoratieve lichtmast) verschillende illustraties maken ter ondersteuning van uw besluitvorming.

Bemonstering en proefopstelling openbare verlichting
Ter ondersteuning van uw verlichtingsproject en besluitvorming en daarnaast voor een goed en eerlijk vergelijk tussen eventueel verschillende fabricaten kunnen wij onze producten en de diversen uitvoeringen geheel vrijblijvend en snel voor u bemonsteren. Het is eveneens mogelijk om een proefopstelling van één van onze verlichtingscombinaties te plaatsen. U kunt deze dan in de openbare ruimte beoordelen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.